Sofie Bay Kajberg

Sofie, Dyrlæge

Dyrlæge med speciale

Sofie blev uddannet dyrlæge i 2015.

Hun har arbejdet på Byens Dyreklinik i Taastrup fra hun blev færdiguddannet i 2015 til 2022, hvor hun i april 2022 blev ansat på Himmelev Dyreklinik.

Sofie har taget en 2-årig efteruddannelse inden for både almene og avancerede tandbehandlinger hos hunde, katte og kaniner og er dermed efteruddannet til at kunne lave bl.a. rodbehandlinger og tandfyldninger.
Tandbehandlinger er derfor Sofies primære ansvarsområde og tager sammen med dyrlæge Tine imod henvisninger fra andre klinikker.

Udover tandbehandlinger arbejder hun også med medicinske udredninger på hunde og katte samt bløddelskirurgi, herunder kikkert-sterilisationer på hunhunde.

Sofie bor i Holbæk med sin kæreste Kasper og hunden Effi, som er af racen västgötaspids. Effi og Sofie er aktive sammen på træningsbanerne.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®