Fokus på bevægeapparatet hos Himmelev Dyreklinik


At kunne løbe, springe og lege et essentielt for alle hunde og katte

På Himmelev Dyreklinik sætter vi fokus på bevægeapparatet, så vi kan rådgive dig om dit kæledyrs motion, fodring og genoptræning efter operation. At kunne løbe, springe og lege er vigtigt for både hunde og katte. Det kræver et godt og stærkt bevægeapparat.

Da vi dels selv har mange ortopædiske patienter, dels modtager mange henvisninger fra kolleger, har vi valgt også at sætte særligt fokus på genoptræning.

Det er vores autoriseret fagveterinærsygeplejerske Sara, der kan tilbyde dit kæledyr et genoptræningsforløb. Sara vil tage udgangspunkt i dit kæledyr og lave et træningsforløb, som er tilpasset dit kæledyr, da ingen kæledyr er ens.

Selvom dit kæledyr ikke står med en skade eller har fået foretaget en operation, kan rigtig mange kæledyr have godt af fysioterapi, om man er familiehund eller brugshund.

Kæledyr er nemlig gode til at skjule deres smerte og begynder at kompensere for deres smerte. På den måde overbelaster dit kæledyr hurtigt andre led, som kan resultere i flere skader.

Smerte kan være efter en akut skade eller kroniske smerte som f.eks. gigt.

Ved første konsultation hos Sara, vil dit kæledyr få lavet en bevægeanalyse, få vurderet leddenes bevægelighed samt blive mærket igennem for smerter og spændinger i muskulaturen. Vi kan tilbyde individuelle træningsprogrammer samt mulighed for træning i vand vha. vandløbebånd/ Water Walker.

Skal dit kæledyr igennem en operation eller har fået en skade, er det lige så essentielt for dit kæledyr, som det er for os humant, at få den bedste og mest optimale genoptræning. Via genoptræning sikrer vi nemlig, at dit kæledyr får den optimale hjælp til at vende tilbage til normalen, uden at lave skade på andre led eller lave yderligere skade efter en vellykket operation.

Det er muligt at købe 5-, 10- eller 20- turskort til fysioterapi, hvor dit kæledyr vil blive fulgt hele vejen og få lagt et individuelt træningsprogram, med bl.a. hjemmeøvelser. Det er vigtigt for os, at det er et hjemmeprogram, som passer lige netop til dit kæledyr men også til jeres hverdag, så det bliver en succes og ikke en udfordring.Hvilke patienter kan have gavn af genoptræning/ fysioterapi.:

  • Senior-/ ældre patienter
  • Overvægtige patienter
  • Ortopædiske patienter
  • Motoriske problemer
  • HD/AD/OCD patienter
  • Brugs/ sportshunde for at opbygge styrke og fleksibilitet

Du er altid velkommen til at kontakte Sara, for at få en snak om eventuelle muligheder for lige dit kæledyrKender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop