Specialuddannet personale og nyeste overvågningsudstyr
Sikker narkose

Vi bestræber os altid på at lave narkosen så skånsom som muligt, med så lidt gene for dyret som muligt og med højeste mulige sikkerhed.
En blodprøve før narkose, kan du med fordel tilkøbe, for at øge sikkerheden ved en narkose af dit dyr. Fx. hvis dit kæledyrs nyreværdier er påvirkede, har det betydning for valg af bedøvelsesmidler.

Narkosen tilrettes efter den enkelte operation og dyrets tilstand. Således vil nogen dyr og procedurer kræve respirator, mens dyret i andre tilfælde trækker vejret selv.
Alle dyr bliver overvåget under operation af personale og moderne overvågningsudstyr, herunder bl.a. puls, CO2, blodtryk, temperatur og EKG. Dit dyr får tilført ilt og varme under operation og opvågning.

Vi har specialuddannet personale til narkose og smertebehandling.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®