Cecilie Lundsgaard

Veterinærsygeplejerskeelev

Cecilie er i sommeren 2023 ansat som veterinærsygeplejerskeelev og forventes færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i marts 2027.

Som et led i sin uddannelse, skal hun oplæres i alle veterinærsygeplejerskens arbejde. Derfor er hun at finde i hele klinikken og kan mødes i skranken eller på telefonen. Når hun ikke er her hos os i praktik, er hun på skole i Kolding.

Cecilie har været frivillig på et Dyreinternat i 3 år med en ugentlig vagt, hvor hun primært tog sig af internatets hunde. Arbejdet bestod i gåture med hundene, socialisering samt hygge om dem.
Derudover har Cecilie weekendarbejde indimellem på et Hundehotel.

Cecilie bor på Islands Brygge sammen med sin lille forkælede chihuahua, Aura. Fritiden nydes med Aura på gode lange gå-turer i naturen eller tid med veninder og familie.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®