Tidlig diagnosticering hos dyrlægen
Formålet med sundhedsundersøgelsen er, i samarbejde med ejeren, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan være observationer, der laves af dyrlægen under undersøgelsen, eller ting, som ejeren har lagt mærke til.  De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler, at dit kæledyr får et sundhedstjek en gang om året.

Sådan foregår undersøgelsen:

Undersøgelsen tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlægen fortage en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Hvis du som ejer har bemærket noget unormalt, vil der bliver fokuseret på dette.  Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed.

Vaccination 

På Himmelev Dyreklinik vaccinerer vi som hoveregel hunde, katte og kaniner én gang om året. Det afhænger dog af, hvordan dyret lever: Er det en inde-kat, eller en ude-kat, en jagthund eller en hund, der kun færdes i byen? Skal den rejse til udlandet eller er I jævnligt på Bornholm? Vi finder den rigtige vaccine til din hund og kat. Nogen vacciner holder i to-tre år, andre kun i et år.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop