Sundhedspakker

Sundhed på abonnement til din hund og kat

Hvad er VetPlan?

Sundhedspakken, VetPlan, er forebyggende pleje til dit dyr. Fx tandlæge, vaccination, negleklip eller sundhedstjek. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. VetPlan skal gøre det lettere for dig at holde styr dit kæledyrs dyrlægeundersøgelser og tandeftersyn. En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

En sikkerhed – ikke en forsikring

VetPlan er ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere VetPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab.

VetFamily

Det er VetFamily, der står bag VetPlan. En stor del af de danske dyreklinikker og -hospitaler har tilmeldt sig sundhedsordningen og tilbyder det lokalt til dyreejere.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetPlan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som dyreejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række services, som er skræddersyet af din egen lokale dyreklinik. Typisk er der for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter i abonnementet. Samtidig får du adgang til forskellige rabatter på fx foder og visse behandlinger.

Abonnementerne er uden binding, men opsiger du din aftale før der er gået et år gør vi regningen op, og du opkræves et beløb som svarer til dét du ville have betalt, hvis du ikke havde haft abonnementet.

 

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop