Sundhedspakker

Sundhed på abonnement til din hund og kat

Hvad er VetPlan?

Sundhedspakken, VetPlan, er forebyggende pleje til dit dyr. Fx tandlæge, vaccination, negleklip eller sundhedstjek. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. VetPlan skal gøre det lettere for dig at holde styr dit kæledyrs dyrlægeundersøgelser og tandeftersyn. En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

En sikkerhed – ikke en forsikring

VetPlan er ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere VetPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab.

VetFamily

Det er VetFamily, der står bag VetPlan. En stor del af de danske dyreklinikker og -hospitaler har tilmeldt sig sundhedsordningen og tilbyder det lokalt til dyreejere.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetPlan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som dyreejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række services, som er skræddersyet af din egen lokale dyreklinik. Typisk er der for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter i abonnementet. Samtidig får du adgang til forskellige rabatter på fx foder og visse behandlinger.

Abonnementerne er uden binding, men opsiger du din aftale før der er gået et år gør vi regningen op, og du opkræves et beløb som svarer til dét du ville have betalt, hvis du ikke havde haft abonnementet.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®