Hofteledsdysplasi

Hofteledsdysplasi er en arvelig lidelse som kan være invaliderende for hunde

Den arvelige lidelse er kendetegnet ved, at ledhovedet på lårbensknoglen og hofteskålen ikke "passer ordenligt" sammen, således at der opstår slidgigt, og hunden får smerter.

Der findes flere forskellige behandlinger for hofteledsdysplasi, lige fra guldakupunktur til foderbehandling og almindelig smertebehandling. På Himmelev Dyreklinik tilbyder vi alle disse behandlinger.

Som noget nyt tilbyder vi som de første i Danmark en cementløs operationsmetode til udskiftning af hele den dårlige hofte hos patienten. Vi har valgt operationsmetoden "Kyon Cementles".

Det er en anerkendt operationsmetode, som er gennemprøvet og veldokumenteret. På billedet ses, hvordan man har indsat et nyt ledhoved og en ny hofteskål. Efter operationen er der en genoptræningsperiode på cirka 8 uger.

Vi laver disse operationer i samarbejde med Virklund Dyreklinik ved Silkeborg, således at patienter på Sjælland opereres i Himmelev, og patienter i Jylland opereres i Virklund.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.